Marketingtipp

Marketingtipp

Linképítés

2014. január 23. - Lollipop Reklám

Mindenki szeretne az első három helyen szerepelni a Google kereső találati listáján, ha egy rá jellemző kifejezésre keres rá valaki. Az emberek többsége a kereső által első pár linknek hozott tartalmakra fog kattintani, hiszen manapság mindenki tisztában van azzal, hogy a kereső egy algoritmussal értékeli a találatokat és a számunkra legjobbnak értékelteket fogja előre tenni.

 

Miért is hasznon a linképítés?

Így nem csoda, hogy a cégek körében egyre népszerűbb a linképítés tevékenysége. De mi is pontosan a linképítés? A linképítés egy olyan, akár marketing eszköznek is nevezhető tevékenység, mellyel külső hivatkozásokat hozunk létre. Hiszen a találati rangsorban sokat léphetünk előre, ha számos oldal, webhely mutat a mi online oldalunkra. Nemcsak a Google, de ma már szinte minden kereső ezt a módszert használja, amikor felállít egy találati sorrendet. Tehát a linképítés fontos szerepet játszik abban, hogy weboldalunkat minél többen keressék fel, hiszen az emberek többsége minden nap használ valamilyen keresőt. Ha az oldalunk számos hasznos és hiteles információt tartalmaz, akkor azt a látogatók értékelni fogják, olyan formában, hogy hivatkoznak rá.

A linképítés előnyei:

A külső linkek mennyiségét és minőségét tudjuk befolyásolni a linképítéssel, de csak olyan eszközökkel, melyet a Google elfogad. A linképítés nagyon hasznos tevékenység minden cég számára, akár sok éves múltra visszanyúló vállalkozásról, akár most induló üzletről van szó. A linképítés lehetővé teszi mindenki számára, hogy a keresőkben előnyösebb helyen végezzen, így adva nagyobb esélyt arra, hogy az emberek megtalálják és rákattintsanak arra az oldalra, amire mi szeretnénk, hogy rábukkanjanak.

Fontos!

A linképítésnél fontos az is a mennyiség mellett, hogy a tárgyhoz tartozó oldalakról hivatkozzanak a miénkre. Egy reklámügynökségnek többet ér az a külső hivatkozás, ami egy marketing oldalról érkezik, mint amit egy étterem vagy fitnesz oldalon találhatunk meg. A domain nevek is számítanak a keresők sorrendjének meghatározásakor. Minél több domain névről hivatkoznak az oldalunkra, annál előbb végzünk a listában. Fontos az is a linképítésnél, hogy minél régebben létrehozott oldalról hivatkozzanak a miénkre, az többet fog jelenteni, mint egy frissen létrehozott oldal hivatkozása.

A linképítés egy bonyolult, de nagyon fontos dolog minden vállalkozás életében. Ezzel a tevékenységgel tudjuk befolyásolni a keresőben elfoglalt helyünket, így ha jól csináljuk a linképítést előrébb fogunk végezni, és ha minél előrébb végzünk, akkor biztos, hogy egyre több és több látogatója lesz a weboldalunknak és ezáltal egyre több ügyféllel, érdeklődővel és partnerrel is büszkélkedhetünk majd.

Regisztrációhoz kötött oldalak:

  • http://www.wyw.hu
  • http://www.tlap.hu
  • http://www.linkpark.hu
  • http://www.weblink.hu
  • http://www.hudir.hu
  • http://www.hungarian-web.hu
  • http://www.magyar-honlap.hu

 

Ha szeretnéd az oldaladat az első helyen tudni, akkor keress minket!

Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296

Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr845773116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása