Marketingtipp

Marketingtipp

Kreatív borítékok

2014. január 08. - Lollipop Reklám

Az első benyomás mindenkinek egy sordöntő pont lehet, ezért kell nagyon figyelnünk minden olyan apróságra, ami ezt a bizonyos első lépést a pozitív irányba terelheti. Az első találkozás sokszor nem személyesen történik, hanem különböző DM levelek vagy magazinok, prospektusok formájában. Ezek gondos megtervezése és megalkotása után már nem figyelünk oda arra, hogy ezeket milyen borítékba tesszük, így legtöbbször a már meglévő vagy potenciális partnerünk egy hófehér, hétköznapi borítékkal találkozik, nem pedig egy egyedi borítékkal.

basicenvelope.jpg

A modern technika pedig számtalan lehetőséget ad arra, hogy a tényleges első benyomás is figyelemfelkeltő és ötletes legyen. Léteznek ugyanis kreatív borítékok, amik a jól megszokottól eltérő színekben, formákban rendelhetők meg. A kreatív borítékra tervezhetünk bármilyen motívumot, képet, de tehetünk rá egyből ismertető szöveget is. A céges boríték grafikájának megvalósítása után választhatunk különböző papír típusok között is, ezzel még egyedibbé és még exkluzívabbá téve az első találkozást.

tiestring.jpg

Formáljuk hát meg tudatosan azt a képet, amit a vásárlóink, ügyfeleink kialakítanak majd magukban, mert ezzel akár egy hosszú távú, jól működő kapcsolat kezdetét is megalapozhatjuk. Egyszerű megoldást jelenthet tehát az egyedi boríték nyomtatás. A borítékok megtervezésével és kivitelezésével kapcsolatban pedig forduljon hozzánk bizalommal még ma!

boríték.jpg

 

Tel: 06 30 60 50 296


Egyéb weboldalaink:

Web: www.lollipopreklam.hu

Web: www.lollipopajandek.hu

Web: www.lollipopnyomda.hu

Blog: www.jolnyomjuk.blog.hu

Blog: www.marketingtipp.blog.hu

E-mail: info@lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr725744480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása