Marketingtipp

Marketingtipp

Pr cikk írás 2.

2012. május 09. - Lollipop Reklám

 A PR cikkel az a baj, hogy az írónak, nem szabad szakembernek lenni, hiszen úgy tud igazán a leendő ügyfelekhez szólni. Azért egy igazán jó orvostól nem várható el, hogy megírja a cég PR cikk szövegét, hiszen nem ez a feladata, és nem is a kopaszok fejével gondolkodik. Egy jó PR cikkhez újságíróra van szükség, aki a szakember a megfelelő felkészítése után megírja a PR cikk szövegét.

pr cikk írás, újságíró, újságírás, cikkírás, író, médialista, újságíró olcsó pr cikk, újságírás ár

Természetesen a megrendelőknek is van dolguk, hiszen a Pr cikk író nem érthet mindenhez, így először készen kapjuk meg a nyersanyagot. Így történt a Hajmax.hu esetében is, ahol a orvosok részletesen beavattak minket, hogy készülnek az új hajkoronák, mennyi fájdalommal jár, mi az a donorterület. Ezután az újságíró elkészítette a PR cikk szövegét, amit természetesen visszaküldtünk jóváhagyásra, hiszen nem vagyunk orvosok.

Az elkészült PR cikk után nincs is más dolga a megrendelőnek, mint a megvásárolt hirdetési felületen elhelyezni a szöveget, és várni az új megrendelőket.

Tipp: 

Tévedésbe ne essünk! Ha elkészült egy PR cikk, akkor azt meg is kell jelentetni, amihez vagy hosszú hónapokon át folyó pr munkára van szükség, vagy vásárolt felületekre. A Pr cikket a médiumok, nem fogják pusziért megjelentetni!

Ha szeretne igényes, profi pr cikket megjelentetni, kérjen árajánlatot a Lollipop Reklámtól, még ma! 

pr cikk írás, újságíró, újságírás, cikkírás, író, médialista, újságíró olcsó pr cikk, újságírás árweboldal készítés weboldal szerkesztés

pr cikk írás, újságíró, újságírás, cikkírás, író, médialista, újságíró olcsó pr cikk, újságírás ár

Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296

Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr874497923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása