Marketingtipp

Marketingtipp

Autódekor, taxi fóliázás

2014. január 13. - Lollipop Reklám

Manapság egyre népszerűbb az autófóliákon való reklámozás. Az esztétikus, egész autót beborító fóliával  ugyanis látványosan reklámozhatja cégét, mindig változó helyszíneken.

magas minőségű és megbízható fóliával becsomagolt autójával úgy reklámozhatja saját vállalkozását, hogy nem kell semmi mást tennie, mint hogy intézi a mindennapi dolgait. Céges autókat is egyszerűen le lehet fóliázni, így azok egységesek és az arculathoz illőek lesznek. Erre a legjobb megoldás az autófóliázás.

autódekor, autó fólia, fóliázás, taxi, taxi fóliázás, sötétítő fólia

A taxik kötelező sárga színét is egyszerűen megoldhatja a taxi lefóliázásával. Mi garanciát vállalunk az autófóliára, így bártan ránk bízhatja személygépjármű parkját is. Az autódekorral egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni. Ha szeretné egyedivé és látványossá tenni autóját vagy csak régi járművét szeretné felújítani, akkor is tökéletes megoldást jelent az autófóliázás. Az autó dekorációval lehetőség nyílik a sötétítő fóliázásra is.

autódekor, autó fólia, fóliázás, taxi, taxi fóliázás, sötétítő fólia

autódekor, autó fólia, fóliázás, taxi, taxi fóliázás, sötétítő fólia

A taxi és egyéb céges vagy magán autók dekorfóliázása nemcsak a reklámozásra alkalmas, hanem egyfajta védelmet is nyújt az autója festésének is.

autódekor, autó fólia, fóliázás, taxi, taxi fóliázás, sötétítő fólia

Ha kedvet kapott megszépíteni az autóját vagy céges reklámfelületté varázsolná azt, akkor kérjen tőlünk árajánlatot még ma az autó fóliázásra!

Tel: 06 30 60 50 296


Egyéb weboldalaink:

Web: www.lollipopreklam.hu

Web: www.lollipopajandek.hu

Web: www.lollipopnyomda.hu

Blog: www.jolnyomjuk.blog.hu

Blog: www.marketingtipp.blog.hu

E-mail: info@lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr135756535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása