Marketingtipp

Marketingtipp

Facebook oldalak fontossága:

2014. január 23. - Lollipop Reklám

Egyre népszerűbbek a közösségi oldalak napjainkban. A felnövő generációk ma már a nap szinte minden órájában elérhetők valamelyik ilyen oldalon. Hazánkban a legnépszerűbb közösségi oldalnak a Facebook számít. Azonban a Facebook nemcsak arra jó, hogy magánszemélyként profilt hozzunk létre és megtaláljuk az ismerőseinket, barátainkat, hanem arra is jó, hogy a közösségi oldalon reklámozzuk cégünket.

.

Posztolj és juss el minél több emberhez!

A Facebook nagyon jó lehetőséget biztosít arra, hogy vállalkozásunk egyre több emberhez eljusson, hiszen mi megkérhetjük barátainkat, akik szintén megkérhetik a barátaikat, hogy like-olják az oldalunkat és így egyre több potenciális partnert is megtalálhatunk. A mai világban az emberek nem jegyeznek meg weboldal címeket, a Facebook jelenti számukra az információ szerzés fő forrását. Egyre több poszttal, bejegyzéssel, hivatkozással kell megjelenni lehetőleg napi, de legalább heti rendszerességgel, hogy megjelenjünk ismerőseink üzenőfalán és ezzel jelezzük, hogy az oldal és ezzel együtt cégünk még mindig jelen van és működik. A Facebook arra is jó, hogy a potenciális partnereink egyből, közvetlen úton fel tudják velünk venni a kapcsolatot. Nem kell e-mail címet keresniük, hanem egy egyszerű kattintással küldhetnek is nekünk levelet. A rohanó világunkban pedig ez nagy előnyt jelenthet.

 

Amire a Facebook jó:

A közösségi oldalon való megjelenés előnye, hogy a posztok segítségével bemutathatjuk cégünket. Minden olyan tevékenységről írhatunk bejegyzést, amivel a vállalatunk foglalkozik, bemutathatjuk cégünk embereit, de posztolhatunk rendezvényeken, kiállításokon való megjelenésről is. Az aktuális akciókat vagy aktuális termékeket is jól reklámozhatjuk az üzenőfalon. A Facebook-kal olyan embereket is elérhetünk és olyan ügyfelekre is szert tehetünk, akik alapjába véve nem akartak velünk üzletelni, de egy ötletes, kreatív poszttal felkeltettük az érdeklődésüket. A Facebook-ban való megjelenés egyik legnagyobb előnye, hogy úgy élhetünk az oldalunk like-olói mindennapjaiban, hogy nem célirányosan a cégünk tevékenységével kapcsolatos dolgokra kerestek rá.

 

Facebook, mint marketing eszköz:

Érdemes megragadni a közösségi oldalak nagy népszerűségét, és ezekre a felületekre is marketing eszközként gondolni. Egy rövid, ötletes bejegyzéssel, egy kreatív linkkel vagy egy érdekes videóval ugyanis könnyen szerezhetünk magunknak újabb és újabb ügyfeleket.

Nincs időd vagy elég ötleted rendszeresen posztolni? Mi kezeljük helyetted a Facebook oldaladat! Keress minket még ma!


Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296

Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr175778243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása