Marketingtipp

Marketingtipp

Szórólap tervezés, szórólap nyomtatás 3 nap alatt

2012. január 11. - Lollipop Reklám

 

Csütörtökön délelőtt csörgött az irodai telefon, hogy hétfőn nyitásra 5.000 db szórólapra van szüksége a Mammut egyik üzletének. Mi csak mosolyogva összenézünk, nem lepődünk már meg semmin, és gyorsan kiosztottuk egymás között a feladatokat. Mivel a szórólap készítés egy szövegírót, egy korrektort, egy grafikust, és egy gyors nyomdát is igényel, fontos volt, hogy mindenki hozzátegye a tudását a feladathoz.

Szórólap tervezés szórólap nyomtatás

szórólaptervezés, szórólkészítés, szórólap, szórólap nyomtatás

A szórólapterv pár óra alatt elkészült, amit a partnerünk hamar jóváhagyott, így már aznap nyomdába is kerülhetett az anyag. Mivel reklámügynökség vagyunk, több nyomdával is folyamatosan kapcsolatban állunk, így 10 perc alatt találtunk olyan nyomdát, aki hétfő reggelre elkészíti a 5.000 db-os megrendelésünket.

Szeretnél te is olyan szórólapot, ami vásárlókat vonz?

weboldal készítés weboldal szerkesztés

Szórólap tervezés szórólap nyomtatás

Szórólap tervezés szórólap nyomtatás

Szórólap tervezés szórólap nyomtatás

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr383537332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása