Marketingtipp

Marketingtipp

Fiat határidőnaplók

2014. január 23. - Lollipop Reklám

A napokban szállítottuk ki a Fiat csoportnak a megrendelését, azaz a közel 400 darab egyedi külsővel és belsővel ellátott határidőnaplókat.

 

A borító fehér alapja sugározza a letisztultságot és az eleganciát. A fedőn továbbá nyomott mintával helyett kapott a Fiat felirat és embléma mellett a Jeep, Alfa Romeo, a Fiat Professional, Lancia és az Abarth logója is. A napló borítója minőségi olasz műbőrrel borított.

határidőnapló, naptár, napló, logózott naptár, éves napló

A naptár belseje is egyedire sikerült, mivel partnerünk megkért minket, hogy ne csak magyar, de cseh és szlovák névnapok illetve nemzeti ünnepek is szerepeljenek benne, mivel külföldi csoporttal is rendelkeznek. Így lett feltűntetve három nyelven az egyedi naptárban a hét napjai, valamint a három országra jellemző ünnepek is ki vannak emelve.

határidőnapló, naptár, napló, logózott naptár, éves napló

Az egyedi, logóval ellátott naptárral egyszerűen megoldhatjuk vállalkozásunk egy éves reklámját úgy, hogy közben reklámajándékkal is megleptük partnereinket. Azonban nemcsak a partnerek fognak örülni az egyedi határidőnaplónak, de a cégünk alkalmazottai is biztosan szívesen fogadják majd a céges menedzser naptárat. A logózott naplóval egész évben úgy érezhetik, hogy tartoznak valahova, ráadásul az ügyfelek is látni fogják, hogy a vállalkozásunk ilyen apró részletekre is figyel és feltünteti még egy éves naptáron is a logót.  

határidőnapló, naptár, napló, logózott naptár, éves napló

Amennyiben a határidőnaplókat túl nagynak vagy túl nehéznek találná ahhoz, hogy egész évben kollégái kezében legyen, úgy választhatja a logózott kisalakú noteszeket is, aminek külsejét és belsejét szintén a saját ízlésedre szabhatod.

Határidőnapló vagy notesz árajánlattal kapcsolatban küldj nekünk e-mail-t még ma!

Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296

Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr275772288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása