Marketingtipp

Marketingtipp

Kreatív névjegykártya

2011. március 31. - Lollipop Reklám

 

Babafotó

A szövegírás ára

Meghívó nyomtatás, tervezés

 

A névjegykártya minta sok esetben ad kiindulópontot, hogy a névjegykártya, amit a zsebünkben hordunk valóban a mi egyéniségünket tükrözze. Több olyan oldal is található már az interneten, ahol több 100 névjegykártya minta sorakozik, akár szakmára bontva is. Azt viszont nem szabad soha elfelejtenünk, hogy ha igazán egyedi névjegykártyát szeretnénk, ami nem jön szembe velünk, akkor mellőznünk kell a névjegykártya minta sablonokat.

A névjegykártya készítés is már művészet, erről a lenti képek is tanúskodnak, így ne sajnálja a névjegykártya tervezés díját, hiszen ezt egyszer kell kifizetni! A névjegykártya szerkesztő programok is sokat segíthetnek, hogy képet kapj a lehetőségekről, és pontosabban meg tudd mondani, hogy milyen névjegykártyát is szeretnél a partnereid kezébe adni.

Naponta érkezik hozzánk, olyan kétségbeesett ügyfél, aki napok, hetek alatt próbálta otthon, névjegykártya szerkesztő program segítségével elkészíteni a kártyáját. Nem beszélve a rengeteg időről, energiáról, amit beleölt, képzettség és szakmai tapasztalat nélkül kínlódott.  Kímélje meg magát a névjegykártya készítő programok bosszúságától, és bízza profikra a névjegyét. Mi nem tudunk kenyeret sütni, klímát szereli, de még vakolni sem, ellenben naponta készítünk kreatív névjegykártyákat, amivel minden ügyfelünk elégedetten mutatkozik be az új ügyfelének.

 

All images are © Copyright of their respective owners.

 

Képek: logodesignerblog.com

 

Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296
Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt


A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr302788233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása