Marketingtipp

Marketingtipp

3d matrica, azaz műgyantás matrica

2012. május 09. - Lollipop Reklám

 A műgyantás matrica, azaz 3D matrica nem újdonság a reklámiparban, mégis kevesen használják ezt az olcsó, mégis hatásos reklámeszközt. 

Az eljárás lényege az, hogy egy eredendően egyszerű (műanyag alapú), hagyományos öntapadós matricára egy tökéletesen víztiszta, 2-3mm műgyantaréteget viszünk fel, az így keletkezett bevonat nem csak pajzsként, hanem lencseként is viselkedik. Így a műgyantás matrica több évig megőrzi eredeti minőségét, akár kültéren is.

műgyantás matrica 3d matrica műgyantás matrica készítés

Mint pajzs, megvédi a felületi sérülésektől, karcolásoktól, időjárási viszontagságoktól a 3d matrica, műgyantás matrica így mindig olyan lesz mint újkorában!

Mint lencse pedig 3D hatást ad neki, nagyítóként is viselkedik, az öntapadós matricára nyomatott reklámanyagot még jobban kiemeli.

műgyantás matrica 3d matrica műgyantás matrica készítés

 
UV stabil, nem sárgul, tökéletesen víztiszta, anyagszerkezete rugalmas, felülete ragyogó marad,  3D műgyantás matrica, így ideális reklámeszköz azoknak a cégeknek, akiknek fontos a minőség és az ár!

Felhasználási lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt.

Ideális megoldás:
autó, bútor, computer, fürdőszoba/szaniter, klíma, irodatechnika, reklámajándék, reklámtárgy, stb...

Maműgyantás matrica 3d matrica műgyantás matrica készítésműgyantás matrica 3d matrica műgya

weboldal készítés weboldal szerkesztés

ntás matrica készítésműgyantás matrica 3d matrica műgyantás matrica készítésműgyantás matrica 3d matrica műgyantás matrica készítésműgyantás matrica 3d matrica műgyantás matrica készítéstricáinkra 3 év garanciát állalunk!

 Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296

Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr1004497925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása