Marketingtipp

Marketingtipp

Köki Terminál

2012. január 11. - Lollipop Reklám

A Köki Terminálba is rajtunk keresztül vezet az út!

Köki plasztik kártya készítés tervezés nyomtatás

A bevásárlóközpont belépő kártyái pár napig nálunk “hevertek”, amíg mind meg nem kapta a maga ruháját, azaz elkészítettük a plasztik kártya nyomtatást. Több, mint 300 plasztik kártyát készítettünk, amivel a későbbiekben az arra jogosultak bejuthatnak az épületbe, azért is mertük azt állítani, hogy a Köki Terminálba is a Lollipop Reklám Kft.-n keresztül vezet az út!

A plasztik kártya készítés nem egyszerű feladat, hiszen az általában papírra készült színhelyes nyomatokat nagyon nehéz visszaadni egy műanyag lapon. Ezért mindig készítünk a grafika átadása után egy minta plasztik kártyát, hogy az partnereink jóváhagyják!

Köki plasztik kártya készítés nyomtatás tervezés

A plasztik kártya nyomtatás ára függ a megrendelt mennyiségtől, a grafikától, ezért mindig küld el a kész grafikát, hogy pontos árat tudjunk neked kalkulálni.

Ha szeretnél te is a Köki Terminál belépő kártyájához hasonló plasztik kártyát készíttetni, akkor ne habozz kérj tőlünk árajánlatot!

weboldal készítés weboldal szerkesztés

Köki plasztik kártya készítés nyomtatás tervezés

 

 

 

 

Köki plasztik kártya készítés nyomtatás tervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr33537335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása