Marketingtipp

Marketingtipp

Ültető kártya

2011. június 09. - Lollipop Reklám

Rendezvény fotózás

Boroscímke

Szövegírás

Számtalan rendezvény egyik eligazító eszköze az ültető kártya, amit célszerű egyedileg megtervezni és kinyomtatni.   Többször előfordult már velünk, hogy hazavittük az ültető kártyát, mert egy kellemes emlékünk főződött hozzá, és azóta is kinn díszeleg a polcokon.

Ezért fontos, hogy az ültető kártya tervezés előtt gondoljuk meg kik lesznek a vendégeink, milyen eseményt szervezünk, és hogy van e témája.

 

ültető kártya tervezés

 

 

Egy esküvői ültetőkártya tervezés előtt felmérjük az esküvői dekorációt és ahhoz tervezzük a kért kártyákat. Így a menyasszonyi csokor virágai visszaköszönnek az meghívón, az ültetőkártyán, és a gyakran a lufikon is. Egy céges rendezvény mindenképpen használja a cég logót, hogy ezzel is azonosíthassák őket.

 

 

Még több tanács, rólunk

Lollipop Reklám

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail:
info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr412969763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása