Marketingtipp

Marketingtipp

Reklámtoll

2011. június 03. - Lollipop Reklám

 

Talán a legtöbbet használt reklám ajándék a reklámtoll, ami minden háztartásban tucatjával van jelen. Szétnéztünk mi is az íróasztalon, és mindenkinél akadt minimum 4-5 darab olyan reklámtoll, amit valamelyik rendezvényen, sportnapon, céges látogatáskor kapott.

Céges toll

Ha reklámtollat szeretnénk vegyünk egy nagy levegőt, készítsünk egy nagy bögre banán turmixot, mert minden katalógus több száz fajtát ajánl nekünk. A legegyszerűbb műanyag reklámtolltól, a környezetbarát reklámtollig minden megtalálható. Talán az egész folyamatban ez a legnehezebb döntés, hiszen olyan kreatív reklámtollak is szerepelnek a katalógusban, amik biztos, hogy elvonják a figyelmet az eredeti elképzelésektől.

 

Online reklámkatalógus

 

A választás után, már csak el kell dönteni mi kerüljön a reklámtollra, hány oldalra és hány színnel. A gyártás, tervezés, kivitelezés, szállítás már a mi feladatunk!

Tipp: a reklámtollat hosszú ideig használják a vásárlóik, ezért érdemes rá telefonszámot, logót nyomtatni!

Árajánlat kérés

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr442954490

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Retro-Liget | KÖRNYEZETVÉDELEM – EMBERVÉDELEM 2011.06.04. 08:33:49

RETRO-LIGET Liget 1993/1  |  Pete László - KÖRNYEZETVÉDELEM – EMBERVÉDELEM  (részletek)Környezetvédelmi hivatalok, környezetvédelmi minisztériumok, környezetvédelmi törvények és törvényjavaslatok, környezetvédelmi szabványok, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása