Marketingtipp

Marketingtipp

Padlómatrica

2011. június 03. - Lollipop Reklám

A padlómatrica speciális öntapadó fóliából készül, ami amellett, hogy kopásálló, fokozott tapadású és természetesen csúszásmentes. Remek reklámhordozó, hiszen egy helyiségbe belépve először találkozik vele a vásárló, látogató, így egy-egy termék hirdetésére is kiváló a padlómatrica.

padlómatrica

Padlómatrica

Több rendezvény is használja a padlómatricát, mint BTL reklám megoldást hiszen az eligazodásban is segítés. Gondoljunk csak egy bevásárlóközpontra, ahol könnyedén a termékünkhöz vezethetjük a vásárlót a padlómatrica használatával. A padlómatrica készítés előtt nézzük meg a felületet, hogy a megfelelő méretet nyomtassuk, és ismerjük meg a bolt belső designját, hogy harmonizáló padlómatrica grafika készüljön.

Szeretné felhívni a figyelmet egy-egy termékre?

Tegyen padlómatricát a polc elé, és biztos lehet benne, hogy minden tekintet odaszegeződik. Kérje árajánlatot padlómatrica tervezésre, és használja ki ezt az olcsó BTL reklámeszközt.

Árajánlat kérés

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr1002954468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása