Marketingtipp

Marketingtipp

Torkos Csütörtök, mint marketing

2011. február 23. - Lollipop Reklám

Babafotó

Szövegírás

  Rendezvény fotózás

 

Elsőre is népes tábort vonzott maga köré a Torkos Csütörtök, hiszen már ez első évben is alig lehetett asztalt foglalni. Most mégsem étteremtulajdonosként, vagy éhes vendégként szemlézzük ezt a napot, ezt gasztronómiai rendezvényt.

Weblap

A Torkos Csütörtök hivatalos a Magyar Turizmus Zrt. által üzemeltetett weboldala a www.menjunkenni.hu. Hogy is lehet ez? A www.torkoscsutortok.hu oldalt lefoglalta egy rendezvényszervezéssel foglalkozó cég. Lehet itt azon vitatkozni, hogy ki mit miért csinált, de azt meg kell hagyni, hogy a Magyar Turizmus Zrt. elfelejtette ezt megtenni. Magát a Torkos Csütörtök rendezvényt, és annak elnevezését már a nyilvánosságra hozatal előtt le kellett volna foglalni, így megelőzhető lett volna, hogy más ékeskedjen ezzel a domainnal. Bárki által elérhető a www.torkoscsutortok.hu domain tulajdonosának az adata, mi csak gratulálni tudunk neki a leleményességért, és azért, hogy ebből ő most profitál.

Domain tulajdonos

Most kíváncsian várjuk, hogy reagál erre a Magyar Turizmus Zrt., és hogy fogja pozicionálni a www.menjunkenni.hu honlapot az internetezők fejében. Nem lesz könnyű dolguk!

50 % csatlakozók

Ez eddig miért is maradt ki? És miért is nem használja több vállalkozó? A József Attila Színház elsőként csatlakozott a Torkos Csütörtök éttermeihez, mint félárú szolgáltató. Azok akik részt vesznek a Torkos Csütörtökön és felmutatják a számlájukat, fél áraton nézhetik meg a műsort, február 26-án. Nagyszerű ötlet, és mi marketingesek is csak állunk, hogy miért nincs több 100 cég, aki kihasználva a Torkos Csütörtök népszerűségét csatlakozna?!

Mi megtesszük:

Akik elteszik a Torkos Csütörtökön kapott számlájukat, és elküldik nekünk fél áron nyomtatjuk ki a névjegykártyájukat! Így 26 Ft/db + Áfa helyett, 13 Ft/db + Áfa áron oszthatják a névjegykártyáikat.

A névjegykártya 1 oldalas, 4 színes, 300 gr-os papírra nyomtatva, minimum 100 db esetén érvényes. Nyomdakész grafikát kérünk!!!

 

Árajánlat, rólunk

Lollipop Reklám

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail:
info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr842685075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása