Marketingtipp

Marketingtipp

Boltdekoráció

2011. február 18. - Lollipop Reklám

Boroscímke

Rendezvény fotózás

Csomagolás design

 

 

A napokban megkeresett minket egy sarki vegyesbolt, hogy szeretnék felújítani a bolt designt és legyünk ebben a segítségükre.  A legolcsóbb, és egyik leghatékonyabb megoldásnak a nagy méretű image fotókat láttuk, amiket gondos válogatás után elküldtünk az ügyfelünknek. A bolt színei a barna és a zöld volt, így ezekben a színekben gondolkodtunk mi is a keresgélés, fotózgatás közben.  A célunk az volt, hogy olyan képeket válogassunk, amit meghozzák a vásárlási kedved, így a zöldséges részlegen friss, kívánatos zöldségfotókra, a pékárunál ropogós kenyérre, a hentes pultnál pedig sonkára gondoltunk.  Egy nagy bevásárlóközpontnak évek óta dolgozunk és a munkáink között szerepeltek ételfotózások is, ami a fotós munkáink között, az egyik legnehezebbnek bizonyult. Hála a tapasztalt és kreatív fotósunknak minden ételfotó magas színvonalú, így egy országos üzletlánc dekorációjaként is ugyanúgy megállja a helyét, mint a sarki vegyesboltban.  

Reméljük, hogy hamarosan elkészül az új bolt dekoráció és azt is meg tudjuk nektek mutatni.

Saját ételfotóval szeretné a vevőket megnyerni? Kérjen árajánlatot ételfotózásra, vagy válogasson a már kész fotóink közül.

 

 

Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296
Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr372671096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása