Marketingtipp

Marketingtipp

Mini csomagolása

2011. február 07. - Lollipop Reklám

 

Önismeret

2011 Reklámkatalógusok

Szövegírás

 

Nem szokványos egy autót becsomagolni, mint egy mosógépet. Sőt becsomagolni sem szokták, gondoljunk csak a rengeteg kamionon érkező vádi új autóra, amit naponta látunk. Ezért is különleges, és jópofa gerilla marketing volt Amszterdamban karácsonykor a Mini Cooper reklámja. Karácsony után pár nappal a szemetesek közelében méretarányos Mini Cooper autó dobozt helyeztek el, szemléltetve, hogy ez volt az ajándék. A doboz oldalán a Mini Cooper körvonala látszódik, ezzel is jelezve, hogy belefért ebbe a dobozba. A dobozon az ár is fennmaradt, azaz 99 Euró, hiszen ennyiért lehet havonta egy Mini Coopered!

A szakemberek remek munkát végeztek, példamutató gerilla marketing, hiszen megmarad az emberek fejében, és az ötletességének köszönhetően hosszú ideit téma marad. A gerilla marketingnek pedig ez a lényege…

 

Forrás:csomagolas.blog.hu

 Ha szeretnéd, hogy a nálatok is hasonló egyedi gerilla marketing uralkodjon keress meg minket! 

Árajánlat, rólunk

Lollipop Reklám

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail: info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr602643918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása