Marketingtipp

Marketingtipp

Vállalatok a Facebookon: szabályok nélkül

2011. január 21. - Lollipop Reklám




 A szervezetek háromnegyede már használja a közösségi oldalakat, de csak a cégek töredéke szabályozza formálisan a közösségi eszközök üzleti használatát – derül ki a Cisco nemzetközi kutatásából.

A közösségi hálók vállalati használatához megfelelő szabályozás és az IT bevonása szükséges, de a vállalatok közül csupán minden hetedik számolt be arról, hogy formális folyamatokkal szabályozzák a közösségi eszközök üzleti használatát. A Cisco nemzetközi kutatása szerint a közösségi hálózatok mintájára a cégek üzleti szintű együttműködési technológiák bevezetését tervezik, amelyek ugyanolyan egyszerűen használhatók, gyorsak és széles körben elfogadottak, mint a legnépszerűbb közösségi hálók.

A közösségi hálók leginkább a marketing, a kommunikáció, a HR és az ügyfélszolgálat területén váltak a vállalati eszköztár szerves részévé. E területek felelősei úgy látják, előnyös számukra a párbeszédes kommunikáció az egyirányú kommunikációval szemben. A Cisco-kutatás szerint a megkérdezett informatikai döntéshozók és a végfelhasználók 96 százaléka tisztában van vele, hogy az együttműködési technológiák hozzájárulnak a jövőbeli üzleti sikerekhez.

A döntéshozók a felmérés szerint a következő évben növelni fogják az együttműködési és csoportmunka-technológiákra szánt kiadások összegét, a videokonferenciát, a webes konferenciát és az IP-telefóniát említve legfontosabb fejlesztési területként. A döntéshozók 77 százaléka a csoportmunka-eszközökre fordított beruházások növekedésére számít 2010-ben, ezen belül 56 százalékuk tíz százaléknál nagyobb bővüléssel számol világszerte.

Forrás: hirek.prim.hu

Árajánlat, rólunk

Lollipop Reklám

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail: info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr312601918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása