Marketingtipp

Marketingtipp

Logó

2011. január 11. - Lollipop Reklám

A logó célja, hogy egyértelműen meghatározza a cég arculatát, tevékenységét és könnyen megjegyezhető legyen. A formatervezésnél, egy grafikus szem előtt tartja, hogy ki a megcélzott réteg és ennek megfelelően készíti el a terveket.  Egy letisztult, könnyen megjegyezhető logóval gyorsan elérhetjük a kívánt hatást, gondoljuk csak a Nike-ra, az Audi-ra, hiszen ők is a legegyszerűbb jeleket használják. 

Bárki megmondja, bármely földrészen, hogy ez a cipő, melyik gyárból került a lábunkra.

Naponta próbálom az új cégek vezetőit rávezetni arra, hogy teljesen feleslegen a bonyolult, árnyékolt, 3D-s, színátmenetes logót használni.  Sokszor sikertelen a próbálkozásom és csak a használat során ébrednek rá, hogy nem csak a gyártási folyamatban, de a pénztárcájukon is megérzik az árnyékolt logó használatát. Egy építőipari cég 3D-s logót terveztetett velünk, ami a weboldalon nagyon szép és impozáns volt, forgott, csillogott.  Csak akkor kezdett nehézkessé válni, amikor kocsira, pólóra, baseball sapkára és katalógusban szerette volna viszontlátni.  Mivel nem volt egy pantoneszín meghatározva a rengeteg színátmenet miatt, naponta kényszerült kompromisszumra a megrendelő.  Először a pólóra hímeztünk, már csak két színt használva, aztán a sapka és autómatrica készült el.  A teljes megrendelés végén, már meghatározott két pantone színnel dolgoztunk, így minden dekoráció a névjegyig ugyanazt a színt kapta, nem voltak eltérések. 

Árajánlatot kérek

Lollipop Reklám

Tel: 30 60 50 296
Web:
www.lollipopreklam.hu
E-mail: info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr872576813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása