Marketingtipp

Marketingtipp

CD, DVD tervezés, nyomtatás

2011. február 18. - Lollipop Reklám

Boroscímke

Rendezvény fotózás

Csomagolás design

 

Még általános iskolába jártam együtt azzal az orgonaművésszel, akinek volt szerencsénk kiadni első önálló cd-jét. A tervezés, és az előkészítő munka közben felidéztük a gyermekkori csíntevéseinket, így szinte zökkenőmentesen ment, a sokrétű munka. Megszületett a borító, a hátlap, a korongdesign és gyártásra küldtük az anyagot. Ugye nem is kell mondanom, hogy az a pár nap volt a legizgalmasabb, amikor már csak vártunk! Nekem azért, mert egy 20 éves kapcsolat után kerültünk munkakapcsolatba, a megszokott 120% felett akartam teljesíteni, neki pedig azért mert 20 év munkája van ezen a korongon.  

A CD, DVD nyomtatás nem egyszerű feladat, még ha annak is tűnik. Nem mindegy hol történik a korong nyomtatás, hiszen többször találkoztunk már olyannal, ahol a kép a kezünkön maradt.  Ezért csak olyan gépekkel dolgozunk, amibe Madonna legújabb CD-jét is bátran betennénk!

Te is készülsz saját lemezt megjelentetni? A céges prezentációd szeretnéd cd-n is viszontlátni? Esküvői videót újra és újra végignézni?

Kérj árajánlatot CD, DVD nyomtatásra!


Árajánlat, rólunk

Lollipop Reklám

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail: info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr512670773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása