Marketingtipp

Marketingtipp

Névjegykártya SOS

2011. január 19. - Lollipop Reklám

Naponta kapunk kétségbeesett leveleket, hogy névjegykártyára van szüksége valakinek. Sokan megpróbálják otthon megoldani a problémát névjegykártya készítő program segítségével, vagy ingyenes névjegykára sablont használatával. A névjegykártya készítés, a névjegykártya szerkesztés szaktudást igényel, így ha valóban használható és mutatós névjegykártyát szeretne mindenképpen profi grafikussal kell dolgoznunk. A névjegykártya készítés lehet gyors és sos, ami sokszor csak a megrendelőn múlik. A munkafolyamat „milyen” tisztázásával kezdődik, amikor átbeszéljük, hogy milyen nyomdatechnológiát szeretnénk igénybe venni. Így lehet dombornyomás, formalakk, lézerstanc, stanc, hajtás, biegelés és most már a legnagyobb örömünkre műanyag, lufi, cd névjegy is kikerült már a kezünkből. Ingyen névjegykártya nincs, és erre több megrendelőnk is rámutatott már, akik otthon próbálták megszerkeszteni a névjegykártyájukat, és a sokadik próbálkozás, nyomtatás után megkerestek  meg minket.

Nálunk pár nap alatt elkészül az egyedi, kreatív névjegykártyája, nem használunk névjegykártya sablonokat, így biztos lehetsz benne, hogy nem találkozol a saját névjegyeddel viszont!

Névjegykártya minták, szabályok itt.

Lézerstancolt névjegy itt.

Dombornyomás nehézségei itt.

 

Árajánlat, rólunk

Lollipop Reklám

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail: info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr412595570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása