Marketingtipp

Marketingtipp

Iskolai évkönyv

2011. január 18. - Lollipop Reklám

Amerikában már minden iskolában elkészül az iskolai évkönyv, amit minden diák becsben őriz a polcán, és könnyes szemmel lapoz végig 50 év múlva, az unokájával az ölében. Végre Európában, és Magyarországon is divat lett az iskolai évkönyv! Az egyik legszebb munkánk ennek elkészítése, a grafikai tervezéstől a kivitelezésig, hiszen csillogó szemű iskolás gyerekek hada adja az instrukciókat.  

Ha szeretné, hogy az Ön diákjai is kezükben tartsák a 2010/2011-es évkönyvöket a ballagáson, évzárón keressen meg minket.  Nincs más dolga, mint az iskola lelkes és aktív diákjait megbízza, hogy szedjék össze az idei képeket a rendezvényekről, osztálykirándulásokról, írják meg az élményeiket és küldjék el nekünk. Az iskolai évkönyv grafikai tervezésével kezdjük a munkát, majd ennek jóváhagyása után küldjük nyomdába az anyagot.

Biztosak vagyunk benne, hogy az iskolai évkönyv a diákok, szülők, tanárok egyik legféltettebb kincse lesz!

Ha ön is szeretne egyedi iskolai évkönyvet kérje árajánlatunkat tervezésre és kivitelezésre!

Árajánlat, rólunk

Lollipop Reklám

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail: info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr732592745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása