Marketingtipp

Marketingtipp

Betűkivágás

2011. június 03. - Lollipop Reklám

Ma már nem tudunk úgy végigmenni egy bevásárló utcában, hogy ne találkozzunk minden kirakatban betűkivágással. A betűkivágás remekül használható ablakokra, ajtókra, autó dekorációra. A betűket kiválaszozott betűtípusból, és mérettel vágjuk ki, és kérés esetén felragasztjuk a kívánt felületre.

Betűkivágás

Betűkivágás

Mérje le a felületet, ahová a betűkivágás felkerül, küldje el nekünk a szöveget, és mi napokon belül leszállítjuk a matricákat. Amennyiben szeretné, hogy dekoratőr csapatunk helyezze fel a betűkivágásokat, kérjük, hogy jelezze ez nekünk e-mailen. A betűkivágás felhelyezéséhez, kérjük, hogy küldje el a pontos címet, és írja körbe, hogy milyen magasan, milyen körülmények között kell a dekoratőrnek dolgoznia, pl. szükséges létra?

Árajánlat kérés

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr202954464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása