Marketingtipp

Marketingtipp

Rendezvényfotózás

2011. február 06. - Lollipop Reklám

Boroscímke

A szövegírás ára

Névjegykártya SOS

Mind a magánéletünkbe, mind a munkahelyünkön részt veszünk, és szervezünk rendezvényeket.  Fontos, hogy egy több millió forintos rendezvényen olyan fotóst válasszunk, aki nem csak az óradíjért, vagy a képek számáért érkezik el hozzánk, hanem részt vesz magán a rendezvényen és olyan fotók készülnek, mai visszaadja a hangulatot. Hiszen ezek a fotók díszítik az iroda falait, jelennek meg a következő katalógusunkban, vagy kerülnek nyomtatásba a következő évi meghívókra. A héten a Penta báli rendezvényén vettünk részt és készítettünk fotókat a rendezvényszervezők kérésére. Minden fotó úgy készült, hogy visszaadja a báli hangulatot, hogy a rendezők referenciaként fel tudják használni a prospektusaikban, weboldalukon, hiszen egy fotó többet mond ezer szónál. A következő ajánlatnál, egy több oldal részletes leírásnál többet mond, egy olyan kép, ahol látszik a teríték, a részletek tökéletes kidolgozása, az összhang, precizitás, és professzionális szolgáltatás.

Ha szeretnél a következő rendezvényedre olyan fotós választani, aki nem csak kattogtat, hanem részt vesz, átéli veled a céges rendezvényt, akkor írj nekünk.  

 

Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296

Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr382642337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása