Marketingtipp

Marketingtipp

Lollipop Reklám

2011. január 12. - Lollipop Reklám

Olcsó, minőségi, gyors! Ebből kettőt mindig vállalunk!

A világon a legszínesebb munka a miénk, amit naponta élvezettel végzünk. A kezdeti apró részletekből végül összeáll egy kerek egész, amit utána mindenki szájtátva figyel, ezért Lollipop! Kerek, színes, kreatív, egyedi és mindenki bele akar kóstolni, így lesz örök kedvenc.
Csapatunk már évek óta mozog a reklám világában, különböző ügynökségeknél tanultuk ki a szakmát, minden apró fortélyt ellesve a nagyoktól! Az évek alatt szoros kapcsolatot alakítottunk ki nyomdákkal, grafikusokkal és egyéb kivitelezőkkel, így a ránk bízott munkánál pontosan tudjuk, hogy kinek passzol leginkább a feladat. Ügynökségként lehetőségünk van arra, hogy széles kapcsolatrendszerünkre támaszkodva egy projektet több részre szedjünk szét, így mindenki csak azt csinálja, amiben a legjobb! Partnereink a munka végén, egy színes, kreatív, kerek egészet kapnak! A szervezett munkának és kivitelezőink szakértelmének köszönhetően nem lehetetlen számunkra a tegnapra ígért munka.

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr962578616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása