Marketingtipp

Marketingtipp

Food marketing

2011. január 20. - Lollipop Reklám

Élelmiszercsomagolás

Ahogy egy autót, szállodát, körömlakott az élelmiszereket is komoly marketing munkával kell támogatni. A Yale Egyetem lejújabb kutatás szerint az angol gyerekek napi 15 élelmiszerrel kapcsolatos kereskedelmi reklámmal találkoznak.

És senkinek nem meglepő, ugye, hogy a legnagyobb része az édességek, és „fast food” ételek közül kerül ki. Az élelmiszergyártó cégek, az élelmiszer marketingre főleg a tv-t, internetet, videojátékokat használják, és természetesen jelen vannak az iskolákban is. Az elkészült kutatásban összeállították a legjobbak és legrosszabbak listáját, angolul olvasható itt.

 

Tény, hogy a gyerekekre nézve van még mit szabályozni a food marketing területén, de az is tény, hogy minden élelmiszer gyártó cégnek szüksége van rá, hogy eladja a termékeit. Így születnek meg a szórólapok, az akciós újságok, egyre többször az élelmiszerláncok magazinjai, ami csak a csúcsa a táplálkozás marketingnek.

 

Mi kell még?

- alakítsuk ki a hosszú- és a rövid távú stratégiánkat, elképzelésinget, céljainkat

- készítsünk marketing tervet

- piackutatások

- tanulmányok

- termékfejlesztési projektek

- csomagolástervezés, fejlesztés

- sajtókapcsolatok, Pr

- grafikai anyagok tervezése

- rendezvények (részvétel, lebonyolítás)

- weboldal fejlesztés, készítés

- fotózás

- dekoráció

- stb

Ha új megjelenést szeretne a termékeinek, csomagolás desing, arculattervezés, márkaépítés, weboldal fejlesztés jár a fejében írjon nekünk.

Árajánlat, rólunk

Lollipop Reklám

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail: info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr822599717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása