Marketingtipp

A márkázás története

2016. március 02. - Lollipop Reklám

A múltban a ‘branding’ szó más jelentéssel bírt, mint napjainkban. A márka akkoriban egy végleges és állandó jelzés volt, amelyet beleégettek az állatok bőrébe, főként a teheneknél használták ezt és a lábuknál jelölték őket meg, így tisztázták a pásztorok, hogy melyik állat kihez tartozik. Összességében elmondhatjuk ma is azt, hogy a helyzet voltaképpen hasonló, mint a múltban, hiszen a márkázás eredeti jelentése megmaradt.

branding, márkázás, történelem, történet, Lollipop reklám és nyomda, nagy formátumú nyomtatás, digitális nyomtatás, reklám, marketing
A márka még mindig valami olyasmi, amely beleég az emberek tudatába. Azonosít és megkülönböztet a konkurenciától. Minden, amit érzékelünk: tapintunk, hallunk, ízlelünk, látunk, egy képpé áll össze számunkra és ezt nevezzük imázsnak. A fogyasztók kialakult véleménye az adott márkáról. Újra és újra eszünkbe jutnak a hallottak és látottak. Arculatnak pedig az adott márka megjelenését, beleértve az értékivel, amelyeket a fogyasztók felé közvetít.

 

branding, márkázás, történelem, történet, Lollipop reklám és nyomda, nagy formátumú nyomtatás, digitális nyomtatás, reklám, marketing

 

Amennyiben tetszett cikkünk és szeretnél további érdekességeket is olvasni, akkor böngéssz a www.marketingtipp.blog.hu , a www.jolnyomjuk.blog.hu oldalainkon, illetve keresd fel cégünk honlapját is www.lollipopreklam.hu .

Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296
Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr58434974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.