Marketingtipp

Marketingtipp

Honlap szövegírási tippek

2011. február 01. - Lollipop Reklám

Boroscímke

Rendezvény fotózás

Csomagolás design

 

Mit várnak el tőled webáruházad látogatói?

 

Még ma is számos olyan weboldallal találkozunk, amitől nem csak a szakmától az élettől is elmegy az ember kedve.  

 

Mit is kell tennünk, hogy egy olyan megszülessen a holnapunk?

- először is gondoljuk végig, hogy mi az, amit a tartalomba szeretnénk tenni, és mondjuk el az elképzelt menüpontokat a webdesignernek. A weboldal terve az első, amivel találkozik a megrendelő. Itt kezdődik a szépítgetés, kicsit jobbra, kicsit balra, kicsit nagyobbra, inkább mégis kisebbre…

- jöhet a tartalom. Nem, nem mi írjuk meg!!! A weboldal szövegírás nem a szerkesztő, grafikus legfőbbképp nem a programozó feladata. Innen kezdődik az csúszás, és már nem is tudjuk tartani a határidőd, mert nem érkezik meg időben a szöveg. A nagy kapkodásban a megrendelő azt sem tudja mit írjon, azt meg hogyan végképp nem. A honlap szövegírás szaktudást igényel, hiszen a cél, hogy meg is találják a weboldalt. Elkezdhetünk magyarázni, hogy milyen szavakat használjon, és miért, de ez annyi idő és energia, hogy talán az is egyszerűbb, ha megírjuk mi magunk. És mit írjunk mi? Újra a megrendelő kell, hiszen a tartalmat csak ő tudhatja.

 

Megoldásunk: a weboldal készítés legyen folyamatos, és előre megtervezett. A design, a szövegírás, a programozás. A legfontosabb pedig, hogy mindenki legyen tisztába a SAJÁT feladatával, így elkerülhetőek a plusz költségek, és az időkiesés.

 

A honlap szövege

 

Minden honlap legfontosabb része a tartalom, ami lehet, hogy a megrendelőnek mindegy, de a keresőnek NEM! Nem mindegy milyen szavakat, szinonimákat, kifejezéseket használunk, hiszen a weblappal látogatót szeretnénk, ehhez viszont ránk kell, hogy találjanak.

Válasszuk ki, hogy kinek szeretnénk szólni, és a honlap szöveg szóljon nekik, az ő nyelvükön. Minden terméknél találjuk meg az a pluszt, ami miatt nálunk vásároljanak a honlapra látogatók.  

Bízzuk szakemberre a honlap szövegírást, weboldal tervezést, hiszen sok energiát és kellemetlenséget kerülünk el ezzel. Nem kell kutakodnunk, hogy mik azok a kulcsszavak, hiszen a honlap készítő ezzel fekszik, ezzel kel!


Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296

Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt

Blogosságok: www.jolnyomjuk.blog.hu , www.marketingtipp.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr512630371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása