Marketingtipp

Marketingtipp

Élelmiszer csomagolás

2011. január 20. - Lollipop Reklám

Food marketing

 

Egy élelmiszer csomagolásnak számtalan funkciónak, és elvárásnak kell megfelelnie, ilyen a termék védelme, a szállítási nehézségek elkerülése, kiemelkedés a többi termék közül, környezetvédelmi szempontos betartása, hatósági követelmények kielégítése és persze a marketing igazgató minden kérésének is maximálisan meg kell felelnie. Ezért egy termék csomagolás design kialakítására, csak szakértőt kérjünk fel, hogy elkerüljük a nem várt fordulatokat. A munka folyamatán mindenkinek szorosan együtt kell dolgozni, így a tervezőnek, a grafikusnak, a marketingesnek és még a jogásznak is, mivel számtalan jogi előírásnak meg kell felelnünk. Arra külön figyeljünk, ha külföldre is szállítunk az adott ország jogszabályainak is feleljünk meg.

Ugye, ugye? Nem elég arra figyelni, hogy a magenta színű termékcsomagolásunk messziről kitűnik a polcokról.

Gondolkodik új terméken, vagy szeretné a jelenlegit új designba csomagolni? Keressen meg minket, is gondolkodjuk együtt.

Árajánlat, rólunk

Lollipop Reklám

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail: info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr292600000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása