Marketingtipp

Marketingtipp

Helló!

2011. január 13. - Lollipop Reklám

A világon a legszínesebb munka a miénk, amit naponta élvezettel végzünk. Kerek, színes, kreatív, egyedi és mindenki bele akar kóstolni, így lesz örök kedvenc. A kezdeti apró részletekből, a logótervtől a csomagolás designig, végül összeáll egy kerek egész, amit utána mindenki szájtátva figyel, ezért Lollipop!

Évek alatt szoros kapcsolatot alakítottunk ki nyomdákkal, grafikusokkal és kivitelezőkkel, így a ránk bízott munkánál pontosan tudjuk, hogy kinek passzol leginkább a feladat. Ügynökségként lehetőségünk van arra, hogy széles kapcsolatrendszerünkre támaszkodva egy projektet több részre szedjünk szét, így mindenki csak azt csinálja, amiben a legjobb! Partnereink a munka végén, egy színes, kreatív, kerek egészet kapnak!

A szervezett munkának és kivitelezőink szakértelmének köszönhetően nem lehetetlen számunkra a tegnapra ígért munka.

Látogasson el weboldalunkra vagy kérjen árajánlatot itt!

Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296

Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr982580990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása