Marketingtipp

Marketingtipp

Plasztik V.I.P.

2013. július 18. - Lollipop Reklám

Plasztik V.I.P.

A plasztikkártya korunk egyik legelterjedtebb és legközkedveltebb használati tárgya, mind a bankokban és szállodákban, mind pedig a különböző szórakozóhelyeken és sporteseményeken. Legyen szó egy bankkártyáról, egy törzsvásárlói kártyáról, egy VIP kártyáról vagy akár egy belépő kártyáról, minden variáció alapját egyaránt egy plasztikkártya adja, melyet a nyomás során tesznek egyedivé kollégáink.

 

A plasztikkártya egyedivé varázsolásához semmi egyebet nem kell tenned, mint azt, hogy átküldöd nekünk az instrukcióink alapján nyomdakészre varázsolt grafikát és megszemélyesítés esetén a változó adatokat is. Mindezek után mi már indítjuk is a gyártást, így mennyiségtől függően akár 3-4 napon belül is hozzájuthatsz megrendelésedhez. Az elégedettségre a garancia pedig nem más, mint plasztikkártyáink magas minősége, gépeink fejlett technológiájából adódóan.

 

Új plasztikkártyás megrendeléseink mellett büszkélkedhetünk visszatérő vendégekkel is. Esetünkben ilyen „jó” ügyfelünk a Honvéd FC is, melynek a plasztikkártyáját az alábbiakban láthatjátok.

 

Amennyiben a fenti plasztikkártya nem győzött meg teljesen arról, hogy érdemes belevágnod a plasztikkártya “bizniszbe”, térj be hozzánk személyesen és megmutatjuk Neked egyéb referenciánkat is!

 

Személyre szabott árajánlatunkért keress minket az alábbi elérhetőségeket egyikén!

 

Elérhetőségek

Tel.: +36 30 60 50 296

Cím: 1033 Bp., Huszti út 31. 
Nyitva tartás: 9:00-17:00 (időpont egyeztetés szükséges!) 
Fontos információk az együttműködés feltételeiről: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr395412694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása