Marketingtipp

Marketingtipp

Céges levélpapír, boríték

2011. február 08. - Lollipop Reklám


Boroscímke

Rendezvény fotózás

Csomagolás design

Ma már elenyészőben vannak a postai levelek, hiszen nincs arra idő, hogy megvárjuk, amíg elsétál a postás bácsi az alvállalkozóhoz, megrendelőhöz. Vannak mégis kivételes estek, amikor előkerül a levélpapír, boríték.

A boríték tervezés az adatok összegyűjtésével, a boríték méretének, és fajtájának kiválasztásával kezdődik. Ma már lehetőségünk van kreatív vagy akár újra hasznosított papírt is választani, így még egyedibbé tudjuk tenni a postai küldeményünket. Pár hete, az egyik kedvenc megrendelőnk, ezüst színnel kérte a céges borítékot, céges levélpapírt, amit szitázással tudtunk elérni. A lehetőségeknek, tervezésnek csak a pénztárcánk szab határt, és persze a főnök merészsége. A boríték nyomtatás több technikával is kivitelezhető, lehet digitális, ofszet, szita, tampon stb., minden esetben a boríték mérete, fajtája és természetesen az egyedisége határozza meg.

Ha elkészült a boríték, készülhet a céges levélpapír is. (a sorrend természetesen megfordítható, vagy egyszerre is végezhető) Javasoljuk, hogy a boríték és a levélpapír ugyanabból a papírból készüljön, esetleg különböző grammsúllyal.  Így az egységesség mellett, a kiegyensúlyozottságot, a megbízhatóságot is sugallja a céges levélpapír, a céges boríték.

Ha ennél szebb borítékot, levélpapírt szeretnél írj nekünk.


Árajánlat, rólunk

Lollipop Reklám

Web: www.lollipopreklam.hu
E-mail: info@lollipopreklam.hu
Blogosságok:
www.jolnyomjuk.blog.hu

Társoldalaink

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr702646264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása